Talous kuntoon – kohti velatonta elämää

11,90  sis.alv.

Opas parempaan taloudenhallintaan ihan jokaiselle, joka tahtoo päästä veloista eroon ja vaurastua.

 

Osasto:

Oletko lopen kyllästynyt velkojen lyhennyksiin? Etkö saa yhtään rahaa kertymään säästöön? Haluaisitko elää vapaana rahahuolista?

Tiedätkö, se on täysin mahdollista. Halusitpa sitten päästä veloistasi eroon tai saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden, saat siihen neuvot tästä oppaasta. Seuraamalla näitä helppoja askelia ja tekemällä asioita toisin kuin tähän asti, voit onnistua!

Tämä opas on kirjoitettu ytimekkääseen muotoon, siinä ei ole satoja sivuja kahlattavaa, vaan löydät siitä helposti ja nopeasti kaikki tärkeät asiat mitä sinun tulee tietää rahasta, velkojen maksusta ja vaurastumisesta. Kaikki olennaiset asiat on kerrottu lyhyesti ja selkeästi. Saat myös konkreettisia esimerkkejä, miten toimia. Tämä opas auttaa sinut alkuun ja halutessasi voit aina myöhemmin syventää taloustietouttasi lukemalla lisää, hyviä kirjavinkkejä löytyy oppaan lopusta.

Tässä oppaassa on lyhyesti kuvattu amerikkalaisen Dave Ramseyn menetelmä (7 Baby Steps) sovellettuna suomalaiseen talousjärjestelmään ja yhteiskuntaan.
Näiden pienten askelten avulla saat uutta ajattelemisen aihetta sekä selkeät ohjeet, miten sinun tulee edetä matkallasi kohti velatonta elämää.

Tästä oppaasta saat hyviä vinkkejä ja ohjeita, miten voit askel askeleelta saada taloutesi kuntoon ja heittää hyvästit veloillesi – lopullisesti.

Vaurastuminen on sallittua meille ihan kaikille – tästä voi alkaa uuden elämäsi ensimmäinen päivä!

Shopping Cart