Talous Tasapainoon-budjettipohja (Excel)

3,00  sis.alv.

Talous Tasapainoon-budjettipohja sopii erinomaisesti sinulle, jos olet velkaantunut usealle eri taholle ja sinun on vaikea saada raha riittämään kaikkien velkojen lyhennyksiin. Työkirjasta löydät selkeät ohjeet, miten saat budjetin tehtyä ja miten seuraat sitä tehokkaasti ilman, että se vie sinulta liikaa aikaa. Ota taloutesi haltuun ja tee oma taloussuunnitelmasi – tulet huomaamaan, miten se selkeyttää ajatuksiasi,  helpottaa rahahuolista aiheutuvaa ahdistusta ja mikä tärkeintä, antaa sinulle toivoa päästä haastavasta tilanteesta eteenpäin.

Osasto:

Talous Tasapainoon-budjettipohja sopii erinomaisesti sinulle, jos olet velkaantunut usealle eri taholle ja sinun on vaikea saada raha riittämään kaikkien velkojen lyhennyksiin.

Tämä on suunniteltu sinulle, jos talous ei ole enää omissa hyppysissä ja perintä tai ulosotto uhkaavat tai ovat jo todellisuutta. Budjetin täyttäminen auttaa sinua saamaan taloutesi ja ajatuksesi järjestykseen – pääset tilanteestasi selville, teet suunnitelman vaikeuksista selviämiseksi ja se helpottaa sinua myös henkisesti.

Älä enää odota vaan ota taloutesi haltuun heti!

Shopping Cart